Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Verzej 5-1, în al patrulea amical al verii pentru "câini"

[starttext]













20:33 Dinamo - Verzej 5-1. Valentin Costache a marcat din nou, în minutul 78, după reuşita din meciul de ieri cu Maribor.




UPDATE 20:30 Dinamo - Verzej 4-1. Azer Busuladzic a înscris golul de 4-1 pentru Dinamo, în minutul 75 al amicalului cu Verzej.

UPDATE 20:20 Cosmin Contra a efectuat mai multe schimbări în repriza secundă, în care au intrat şi jucătorii de prim-plan ai "câinilor": Romera, Mahlangui, Busuladzic, Nedelcearu, Oliva, Hanca şi nou-venitul Salomao, folosit în acest meci pe postul de mijlocaş stânga.

UPDATE 20:00 A început repriza a doua a partidei.

UPDATE 19:47 Dinamo conduce la pauză cu 3-1 în amicalul contra slovenilor de la Verzej.

UPDATE 19:45 Dinamo - Verzej 3-1. Ionuţ Serban a înscris şi el în minutul 45 şi a mărit avantajul echipei lui Cosmin Contra la două goluri.

UPDATE 19:22 Încă o ocazie ratată de Rivaldinho, după centrarea excelentă a lui Steliano Filip.

UPDATE 19:20 Cosmin Contra a urmărit partida din tribună, unde a stat alături de Adrian Mutu, însă s-a mutat ulterior pe banca tehnică.

UPDATE 19:17 Dinamo - Verzej 2-1. Dinamo a trecut în avantaj după reuşita brazilianului Rivaldinho, din voleu, în minutul 17.

UPDATE 19:07 Dinamo - Verzej 1-1. "Câinii" au egalat rapid echipa care a încheiat pe locul 9 ultimul sezon din liga a doua slovenă. Iordanianul Thaer Bawab e cel care a marcat pentru echipa lui Cosmin Contra, în minutul 7.

UPDATE 19:05 Dinamo - Verzej 0-1. Divizionara secundă din Slovenia a deschis scorul în amicalul contra "câinilor", din penalty, în minutul 2.

Salomao este rezervă şi va fi folosit, cel mai probabil, 20-25 minute, în timp ce cealaltă achiziţie a verii, Katzikas, a efectuat azi doar alergări uşoare şi nu va fi folosit de antrenorul Cosmin Contra. Directorul general al dinamoviştilor, Adrian Mutu, asistă din tribună la amicalul trupei din Ştefan cel Mare.

UPDATE 19:00 A început partida.

După eşecul de ieri cu Maribor, Dinamo foloseşte astăzi, contra celor de la Verzej, un prim 11 alcătuit în mare parte din rezerve.

ECHIPA DE START A LUI DINAMO

Muțiu – Costache, Dudea, R. Grigore, St. Filip – I. Șerban, L. Gheorghe – I. Gheorghe, Bawab, Bumba – Rivaldinho.

Rezerve: Brănescu – Hanca, M. Oliva, Romera, Busuladzici, Mahlangu, Nedelcearu, Salomao.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii