Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florentin Petre a vrut să-l dea afară de la Dinamo pe fiul său: "Nu mi-a plăcut cum s-a comportat"

[starttext]





Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor




Florentin Petre susține că a vrut ca la un moment dat să-l dea afară pe Patrick Petre de la Dinamo, din cauza comportamentului acestuia.  "Piticul" a fost antrenor principal la Dinamo 2 în 2015.



Pe de altă parte, fostul căpitan dinamovist este de părere că fiul său nu a greșit atât de grav și spune că a fost anunțat de Adi Mutu că mijlocașul de 19 ani va fi împrumutat la Sepsi înaintea ultimului episod de la cazino.

"Patrick nu a făcut nimic grav. Eu știam că va fi împrumutat înainte de ceea ce s-a întâmplat ultima dată, m-a sunat Adi Mutu și m-a anunțat. M-a deranjat puțin situația, dar sunt conștient că la Sepsi va avea mai multe șanse de a juca.

Eu am vrut să-l dau afară de la Dinamo, nu mi-a plăcut cum s-a comportat în momentul în care a ieșit pe porțile stadionului. Nu poți să faci așa ceva când știi cine ești și când toată lumea este cu ochii pe tine", a spus Florentin Petre la TV Digi Sport.

Patrick Petre a fost împrumutat pentru un sezon la nou-promovata Sepsi Sfântu Gheorghe, după ce Cosmin Contra l-a anunțat că nu se va baza pe el la Dinamo în următorul sezon.



sursa: www.gsp.ro
[starttext]

Comentarii