Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Primele declarații ale atacantului dorit de Dinamo: "Suntem în negocieri. Vreau să vin aici!"

[starttext]










Dinamo este în căutarea unui jucător de profil ofensiv, iar Adrian Mutu s-a orientat către italianul Francesco Margiotta, 23 de ani, legitimat la Juventus, care poate evolua ca atacant sau în spatele vârfului.




Italianul a jucat în sezonul trecut în prima ligă din Elveția, marcând 8 goluri în 18 meciuri pentru FC Lausanne. Fotbalistul a vorbit pentru GSP.RO despre negocierile și posibilitatea de a ajunge la Dinamo și despre cum se recuperează după accidentarea gravă suferită în iarnă la ligamente.

"Sunt în negocieri cu Dinamo. Încă nu am ajuns la un acord. Eu acum îmi caut o echipă. Cu siguranță aș vrea să vin la Dinamo. Ar fi o ocazie excelentă să joc din nou și să fac lucruri bune.

Știu că Dinamo este o echipă importantă în România și că antrenorul și conducerea au ambiție și vor să câștige campionatul. Dacă voi ajunge la Dinamo, voi da tot ce pot pentru a juca cât mai bine și pentru a fi titular.

Am făcut multe sacrificii pentru a mă recupera după accidentare. Sunt sigur că totul este în regulă acum. Sunt 100% refăcut. Mă antrenez din greu la sala de forță pentru a fi în formă și pentru a juca cât mai repede", a spus Marggiota pentru Gazeta Sporturilor.

750.000 €
este cota lui Francesco Margiotta, potrivit transfermarkt.de

Francesco Margiotta este un produs al celor de la Juventus, dar de-a lungul anilor a fost împrumutat la mai multe echipe, precum Crrarese, Unione Venezia, Monza, Real Vicenza, Santarcangelo și FC Lausanne.

Margiotta ar putea fi al treilea transfer al lui Dinamo, după mijlocașul Diogo Salomao și fundașul Giorgos Katsikas.


sursa: www.gsp.ro
FOTO: www.lausanne-sport.ch
[endtext]

Comentarii