Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lazăr e fericit pentru fostul coleg de cameră de la Dinamo: "Era supărat că nu joacă"


[starttext]










Valentin Lazăr e fericit pentru ascensiunea din ultimul an a lui Sergiu Hanca şi e fericit că a avut şi el o contribuţie mică la progresul fostului fotbalist al lui ASA Târgu Mureş, ajuns la echipa naţională a României.




"Am fost colegi de cameră. Am avut o luptă cu el la începutul anului, nea Ando nu prea îl băga şi era supărat că nu juca fundaş dreapta, îşi dorea foarte mult să joace acolo. I-am spus prin ce am trecut eu în trei ani la Dinamo şi că el mai are doi ani sau doi ani şi jumătate de contract, o să treacă prin multe, e doar începutul. A înţeles, nu ştiu dacă de la mine sau de la alţii, şi a fost alegerea perfectă a domnului Andone să îl pună mijlocaş dreapta. S-a văzut ce calităţi are, ce poate face acolo. Dovada e că de pe acest post a ajuns să joace şi la naţională", a declarat Lazăr, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Mijlocaşul lui Al Sailiya ţine legătura cu Hanca şi după plecarea de la Dinamo.

"Vorbesc zi de zi cu el. Era abătut la început acum, sper să ajungă într-un campionat puternic, acolo unde îşi doreşte", a dezvăluit Lazăr.

Valentin Lazăr crede că şi Steliano Filip poate face pasul rapid spre unul dintre ligile de top ale Europei.

"Îi doresc să ajungă tot într-un campionat puternic din Europa. Important pentru el e să facă pasul cât mai repede, la un moment dat, după foarte mulţi ani la o echipă, începi să te gândeşti la multe, ai impresia că n-ai şansă. Acum poate banderola îl va motiva să joace şi mai bine şi să prindă un transfer", a mai spus mijlocaşul în vârstă de 27 de ani format de Petrolul.

Al Sailiya a plătit în această vară 350 000 de euro pentru transferul definitiv al lui Lazăr, pe lângă cei 200 000 plătiţi în iarnă, pentru împrumutul de la Dinamo.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii