Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu vine în cantonamentul lui Dinamo cu primul fotbalist transferat în această vară

[starttext]





Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor




Ionel Dănciulescu a anunțat că Adi Mutu va ajunge în cantonamentul lui Dinamo săptămâna viitoare cu primul fotbalist trasferat de "câini" în această vară și a explicat motivele înfrângerii cu 1-4 din meciul amical cu NK Osijek.




"Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a-i aduce. Lucrurile nu sunt așa simple. Jucătorii foarte buni încă așteaptă, nu se grăbesc, e puțin mai complicat.

Din ce știu, Adi Mutu va aduce cel puțin un jucător când va ajunge aici săptămâna viitoare", a spus directorul sportiv al dinamoviștilor la TV Digi Sport.

Dănciulescu a încercat să explice motivele pentru care Dinamo a pierdut la scor primul amical al verii și susține că jucătorii au fost obosiți după antrenamentele din ziua precedentă.

"Cosmin și staff-ul au lucrat mult la partea fizică, poate de asta a venit și rezultatul din primul meci amical, jucătorii veneau dupa o zi grea la antrenamente.

Rezultatele din amical nu contează, dar nu e bine să pierzi un meci la diferența la care am pierdut noi. Diferența dintre echipe nu a fost atat de mare", a adăugat Dănciulescu.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii