Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Florentin Petre despre situația lui Patrick: "E o perioadă pe care aș descrie-o ca fiind apăsătoare și neagră"



[starttext]








Florentin Petre a simțit nevoia să-i ia din nou apărarea fiului său după ce Patrick a fost împrumutat de Dinamo la Sepsi Sf. Gheorghe. Cosmin Contra a luat această deczie după multiplele ieșiri în decor ale tânărului fotbalist, acesta fiind prins de mai multe ori la ruletă, dar și fumând într-un club.



"Aş dori să dau niște explicații cu privire la situația fiului meu, Patrick. Nu mă simt tocmai confortabil ba chiar e o perioadă pe care aș descrie-o ca fiind apăsătoare și neagră, a vieții mele.

Patrick nu e un tânăr vicios și nici un fotbalist lipsit de talent. Și nu spun asta, neapărat, din postura de tată. A muncit de copil și a visat mult să fie titular la echipele românești de marcă. E de neînțeles de ce e atât de vehementă presa în a-l denigra sistematic, în conditiile în care, să fim serioși, aproximativ toți fotbaliștii, fumează și consumă alcool.

[...] Ipostaza nu e una tocmai fericită, ca părinte și sportiv, nu aprob viciile în viața sportivă dar nici nu poate condamna cineva până la excludere, un tânăr de douăzeci de ani, pentru că a exagerat în grupul său de prieteni, la un moment dat. Asta nu-l face un fotbalist prost sau nepregătit .

[...] Patrick este educat să nu renunțe, să fie puternic și să creadă în visul lui. Dar dacă niște publicații imorale se dovedesc a fi atât de influente, înseamnă ca sportul în România e în agonie", a scris Florentin Petre pe Facebook.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii