Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu: "Mâine vom face o nouă analiză"

[starttext]




Danciulescu


Dinamoviștii nu sunt mulțumiți de rezultatele înregistrate până acum, în cantonamentul din Slovenia. Două înfrângeri, care, aparent, nu contează. Ionel Dănciulescu, însă, vede lucrurile altfel.




"Doua infrangeri nu ne pica foarte bine. Știm cu totii că  multa lume spune ca nu contează extraordinar de mult rezultetele din amicale, dar pentru noi, pentru Dinamo, contează lucrul acesta. Dar trebuie sa intelegem si jucătorii, pentru că vin după o perioadă destul de aglomerată cu foarte multe antrenamente, cu o incarcatura foarte mare

Pe Contra în așteptăm să revină alături de noi. Mâine va fi aici si vom face din nou o analiză si vom vedea ce avem de făcut ca Dinamo sa crească, pentru că, repet, ceea ce s-a intamplat anul trecut la Dinamo ne face sa fim mult mai buni în sezonul acesta", a declarat Ionel Dănciulescu la Dolce Sport.

Dinamo nu a reușit nicun transfer până acum, iar suporterii au început să se îngrijoreze.

"O sa facem de saptămân viitoare, sper să avem jucători noi la echipă. Nu facem transferuri de dragul de a face. Vrem jucători care să fie și sa poata sa se bata cu titularii. E adevărat ca ne trebuie un lot competitiv pentru ceea ce urmează în acest sezon, suntem constienti de lucrul acesta.

Ar fi fost bine ca acești jucători sa vina de la inceput, dar nu e usor sa aduci jucători foarte buni la inceputul perioadei de transferuri. E clar ca se implica si Adi si Cosmin si domnul Negoiță. Tată lumea isi doreste ca Dinamo să creasca față de sezonul trecut", a declarat Ionel Dănciulescu la Dolce Sport.



[endtext]

Comentarii