Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra are încredere în forţa lui Dinamo: "Vom arăta din ce în ce mai bine"


[starttext]








Cosmin Contra e mulţumit de ultimele evoluţii ale lui Dinamo din amicale şi promite că debutul noului sezon nu-i va prinde nepregătiţi pe "câini".




"Ne prezentăm din ce în ce mai bine, o să fim şi mai bine, nu suntem probabil nici la 60% din capacitatea noastră, dar am promisiuni de la preparatorul fizic că vom arăta bine la începutul sezonului", a declarat antrenorul "câinilor".

Contra e sigur că una dintre achiziţiile verii, portughezul Diogo Ferreira Salomao. va avea un impact major în noul sezon.

"Are nişte calităţi sau este un profil de jucător pe care eu l-am căutat. Are nişte calităţi pe care nu le avem în echipă şi sunt sigur că, atunci când va fi pregătit foarte-foarte bine, va arăta mult mai bine", a mai spus "principalul" grupării din Ştefan cel Mare.

Cele două goluri marcate de Valentin Costache în ultimele două amicale ale lui Dinamo, cu Maribor şi Verzej, îi dau încredere lui Contra în privinţa forţei ofensive a echipei sale.

"Îl am pe Nemec, îl am pe Rivaldinho, l-am descoperit pe Costache, care poate să joace foarte bine atacant, aşa că deocamdată sunt soluţii. Costache e un jucător polivalent, mă bucur că tinerii în prima repriză au răspuns foarte bine. Au 17-18 ani, dar sunt foarte talentaţi şi lângă ceilalţi jucători vor creşte foarte bine", a mai afirmat antrenorul lui Dinamo.

Dinamoviştii au învins-o în ultimul amical pe Verzej (liga a doua slovenă), scor 5-1.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii