Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Obiective măreţe în sezonul viitor pentru Dinamo: "Ne vom bate din prima etapă"


[starttext]







Dinamoviştii sunt încrezători după prima victorie din cantonamentul de pregătire din Slovenia, 5-1 contra divizionarei secunde slovene, Verzej.



Doi dintre oamenii de bază ai lui Cosmin Contra sunt siguri că trupa din Ştefan cel Mare se poate lupta pentru titlu în noul sezon.

"Ne batem în fiecare an pentru titlu, sper să nu ne accidentăm şi să câştigăm campionatul", a declarat Dan Nistor, completat de colegul Sergiu Hanca: " Avem o echipă omogenă în momentul de faţă, din echipa de titulari de sezonul trecut doar Palic şi Dielna au plecat şi, sigur, dacă vor veni jucători de valoare în locul lor, vom fi la fel de buni. Personal îmi propun să fiu mai bun decât sezonul trecut. Cu siguranţă o să ne batem din prima etapă, sper că am învăţat din greşelile făcute anul trecut. Vom da totul să fim unde ne-am propus".

"Câinii" se gândesc şi la participarea în Europa League, prima în competiţiile continentale după cinci ani.

"Sper din tot suletul să mergem mai departe şi să ne calificăm în grupele Europa League. În calificări am jucat, dar în grupe nu, sper să o fac cu acest club minunat", a afirmat Nistor.

"Până la primul meci de Europa League vom avea două meciuri în campionat, sunt sigur că la momentul acela vom fi foarte pregătiţi", a spus şi Hanca.

Devenit unul dintre cei mai curtaţi jucători din lotul lui Dinamo, Sergiu Hanca nu se gândeşte la plecarea din Ştefan cel Mare.

"Eu rămân la Dinamo, gândul meu e doar aici, doar dacă apare o ofertă ne vom aşeza la masă şi vom discuta, dar până atunci nu există niciun dubiu că o să plec", a mai declarat fostul fotbalist al lui ASA Târgu Mureş.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii