Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Doi jucători propuși lui Dinamo!

[starttext]










Fără vreun transfer până în acest moment, dinamoviştilor le-au fost propuşi doi jucători care au evoluat în sezonul trecut la Alcorcon, echipă la care a activat Contra, antrenorul pregătindu-i pe iberici în perioada iunie - octombrie 2016.


Un fundaş central de 1,92 metri, Rafa Paez, 22 de ani, care şi-a făcut junioratul la Real Madrid şi Liverpool, şi un mijlocaş central muntenegrean, Marko Bakici, 23 de ani, care a fost împrumutat de Braga la Alcorcon.

Dinamo ar trebui să ia o decizie în acest week-end.

Paez a jucat 13 meciuri sezonul trecut, Bakici 15 partide şi a marcat un gol.

Bakici a fost vândut în 2012 de Budva lui Torino pentru 3 milioane de euro, apoi în 2013 l-a cumpărat Fiorentina pe 2,5 milioane de euro, iar Braga l-a luat cu 1,4 milioane de euro vara trecută. 

BURSA TRANSFERURILOR LA DINAMO

Antrenor: Cosmin Contra (confirmat)
Veniri: Vl. Olteanu (revenit de la Sepsi), I. Popescu (revenit de la Tărlungeni)
Plecări: Palici, Cerniauskas (contracte expirate), Dielna (împrumut expirat) D. Popa (împrumutat la FC Botoşani), P. Petre (împrumutat la Sepsi), D. Spătaru (contract reziliat)




sursa: www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii