Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






INTERVIU cu Contra, despre marele avantaj al lui Dinamo

[starttext]










Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, mizează pe faptul că echipa sa va fi considerată outsiderul campionatului ce poate furniza marea surpriză.





- Domnule Contra, începe mercato la Dinamo?
- Sunt pe vine transferurile. Suntem aproape de a aduce mai mulţi jucători. Vreau calitate şi vom aduce. Vorbesc permanent cu şefii. Oricum, nu sunt mulţumit pe deplin, trebuie să ne întărim foarte bine. Dar sunt şi liniştit, sunt sigur că vor veni fotbaliștii care ne trebuie.

- De ce nu s-au făcut achiziții până acum?
- N-au vrut să vină! Mulţi te refuză sau îţi cer timp de gândire, după care pică tot. Şi e greu să iei alţi jucători la negocieri, să-i convingi să vină în România la început de mercato.

"Vom aduce jucători de nivelul lui Salomao. V-am mai zis, eu am încredere în ceea ce aduc, consider că am ochi şi ştiu ce potenţial au" Cosmin Contra, antrenor Dinamo

- Ce mai căutaţi?
- După Salamao, care sper să fie în regulă şi în care eu cred tare mult, aş mai vrea un fundaş central, un mijlocaş central, poate un vârf sau un jucător de bandă.

- Vă îngrijorează amicalele? Două meciuri, două eşecuri.
- Importante sunt partidele care se joacă pe puncte sau pe accederea în cupele europene.

"FCB, FCSB, CSU, CFR"

- Gigi Becali spune că Steaua e campioană, alţi specialişti afirmă că CFR va lua titlul. Dinamo?
- Să nu ne ia în serios, să considere că suntem outsiderii campionatului, mie îmi convine foarte tare această poziţie! Să se vorbească de FCB, FCSB, CFR, Craiova şi alţii. Nu băgaţi în seamă Dinamo, îmi convine!

"Începem campionatul pe 15 iulie, la 40 de grade Celsius afară... Nu reuşim să preluăm sistemul competiţional al ţărilor superdezvoltate. A fost o decizie bună eliminarea Cupei Ligii!"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo


- Dacă va veni o ofertă de nerefuzat din străinătate, ce veţi face?
- Depinde ce înseamnă "de nerefuzat". Eu mă gândesc la Dinamo, la amicale, la pregătiri.

60.000 €
este clauza de reziliere a contractului lui Contra cu Dinamo

"Nu putem, dar nici nu vrem să plătim un milion de euro pe un fotbalist! Vom vedea în campionat cine a făcut cele mai reuşite transferuri"Adrian Mutu, director general Dinamo



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii