Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo se pregătește pentru al doilea transfer din această vară! "Francesco Margiotta e atacantul cu care se negociază"

[starttext]




Margiotta




Siteul goal.com anunță că Dinamo negociază cu Juventus, pentru atacantul Francesco Margiotta, 23 de ani.



Margiotta este un produs al celor de la Juventus, dar a fost împrumutat la mai multe echipe: Crrarese, Unione Venezia, Monza, Real Vicenza, Santarcangelor și FC Laussane. Cotat la 750.000 de euro atacantul a jucat în sezonul trecut în Elveția, la FC Lausanne, a bifat 18 prezențe și a marcat de 8 ori.

Ieri, Dinamo a anunța transferul lui Diogo Salomão (28 ani). Adrian Mutu a vorbit în exclusivitate la DolceSport despre această mutare. "Îl știu pe Salomao bine. De trei săptămâni ne uităm la el. E exact ce ne dorim. Îi place să joace în bandă, dar și în spatele vârfului. E jucătorul pe care antrenorul nostru l-a cerut. Anul trecut a fost la Mallorca, probabil se va descurca foarte bine în România. E jucător de picior stâng. Eu, Cosmin și colegii de la scouting l-am urmărit cu atenție. Au fost zece zile de negocieri. Mâine are vizita medicală și, dacă va trece, va pleca mâine după-amiază împreună cu mine în cantonamentul echipei. O să vedeți că va face furori în România", a spus Mutu.







sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii