Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca se gândește la titlu: ”Sper să învățăm din greșeli și să câștigăm campionatul”

[starttext]










”Mi-aș fi dorit să terminăm puțin mai sus, să câștigăm titlul. Dar acesta este fotbalul, sper să învățăm din greșeli și să câștigăm campionatul”, a spus unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut ai lui Dinamo.



Deși ”câinii” nu excelează în ceea ce privește transferurile, Hanca rămâne încrezător în metodele de pregătire ale lui Cosmin Contra și încearcă să ajungă într-o formă cât mai bună până la startul campionatului.

”Fiecare antrenor are metodologia lui și, mai ales, preparatorii lor. Până acum au fost antrenamente bazate pe forță și de-acum vor începe antrenamentele cu mingea.

Noi trebuie să ne vedem de pregătire, să fim sănătoși și să dăm totul. Restul, transferurile trebuie să le rezolve conducerea.

Obiectivul meu este să fiu sănătos și să joc cât mai bune în primul joc oficial pentru Dinamo”, a adăugat Hanca.

”Eu nici când eram rezervă la Tg Mureș nu am dat vina pe antrenor. Dacă era o problemă, era la mine. Eu am încercat să muncesc mai mult la antrenament, să am un stil de viață mai echilibrat, atât pe teren, cât și în afară”, a mai precizat acesta, care se așteaptă ca a acum, după Valentin Lazăr și Claudiu Bumba, și noul său coleg de cameră, Steliano Filip, să se transfere în străinătate:

”Mă bucur foarte mult pentru ei. Poate se va transfera și Steliano Filip cât mai repede. Nu prea vorbim despre aceste lucruri (transferuri). În perioada asta nici nu prea vorbim în cameră, suntem prea obosiți”, a spus Hanca.

Forma foarte bună din ultima perioadă l-a ajutat pe Hanca să bifeze și primele selecții la echipa națională: ”Mă bucur că am avut ocazia să debutez în fața Poloniei, în fața unor jucători fantastici”, a spus acesta, care știe și ce le-a lipsit ”tricolorilor” pentru a obține o victorie la Varșovia: ”Eu cred că dacă aveam puțin mai multă încredere în noi, cred că puteam obține un rezultat mult mai bun și să nu pierdem”.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii