Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Hanca şi Nemec rămân la Dinamo. "Nu renunţăm la nimeni!"


[starttext]










Dinamo a rezolvat primul transfer al verii, este vorba de Diogo Salomao, iar pe lângă mutările anunţate pentru următoarea perioadă, roş-albii s-au decis să facă totul pentru a se baza în continuare pe jucătorii importanţi, precum Sergiu Hanca sau Adam Nemec.




"Avem oferte pentru anumiţi jucători. Vom discuta şi cu ei şi, dacă îşi doresc să plece, ne vom pune la masă. Dar pentru noi prioritară e performanţa. Ne-am calificat în Europa şi dorim să facem o figură frumoasă. Drept urmare, nu vrem să renunţăm la nimeni", a spus Mutu, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Calificată în Europa League după o pauză de cinci ani, Dinamo are misiune grea în turul trei preliminar. Zenit, Galatasaray, Sparta Praga, Olympique Marseille și AC Milan se numără printre posibilele adversare ale "câinilor".

Tragerea la sorți a turului 3 preliminar va avea loc pe 14 iulie, iar partidele se vor disputa pe 27 iulie și 3 august.

În Europa, dar şi în campionat, Dinamo ar urma să joace tot pe Arena Naţională, după ce la un moment dat s-a vehiculat inclusiv varianta ca partidele de pe teren propriu ale roş-albilor să se dispute la Voluntari.

"Vom juca pe Arena Naţională, nu cred că se pune problema să plecăm din Bucureşti", a mai punctat Mutu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii