Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra promite alte achiziţii la Dinamo: "Vrem un nou Palic"

[starttext]








Cosmin Contra a anunţat noi transferuri la Dinamo, după cele ale portughezului Palomao şi grecului Katsikas.



"Bineînţeles că mai vin întăriri, doar ce am început. Important e să găsim şi jucători care au început poate pregătirea, sunt în pregătiri la echipele de unde vin. Avem speranţa că poate unul sau doi jucători vor veni, fiind deja în antrenamente, şi va fi mult mai uşor să-i integrăm în dinamica echipei. Sper să ajungă cât mai repede şi să îi integrăm în dinamica grupului", a declarat Contra după amicalul câştigat cu 5-1 de "câini" contra lui Verzej (liga a doua slovenă).

Contra a dezvăluit şi ce posturi vrea să mai întărească până la debutul noului sezon.

"Avem în vizor şi un nou Palic, avem în vizor şi un număr 10, avem în vizor poate şi un atacant. Vom vedea ce se va întâmpla până la sfârşitul perioadei de transferuri, dar sper ca săptămâna asta să se rezolve încă doua transferuri şi după aceea să fim un pic mai liniştiţi", a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Rezultatele înregistrate de Dinamo până acum în amicale:

Dinamo - NK Osijek 1-4
Dinamo - Lokomotiva Zagreb 0-1
Dinamo - Maribor 1-2
Dinamo - Verzej 5-1

Următoarele amicale ale lui Dinamo:

2 iulie: Dinamo - NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: Dinamo - FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

sursa: www.digisport.ro
[endtext]



Comentarii