Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gabi Mureșan a refuzat o ofertă din Cipru și o așteaptă pe Dinamo!

[starttext]





Gabriel Muresan


Gabi Mureșan și-a terminat contractul cu ASA Tg Mureș, iar la 35 de ani este gata pentru ultima aventură din cariera sa de fotbalist.



ASA Tg Mureș și-a reluat pregătirile sub comanda lui Lazlo Balint, dar Gabi Mureșan nu s-a mai prezentat la reunirea echipei deoarece pe 30 iunie îi expira contractul cu gruparea fostei vicecampioane a României. Însă jucătorul ajuns acum la 35 de ani nu dorește să își agățe ghetele în cui și este gata pentru o ultimă provocare.



Gabi Mureșan: „Nu m-am înțeles cu o echipă din Cipru!
Contactat de către FANATIK.RO, Gabi Mureșan a vorbit despre planurile sale  de viitor fiind totuși convins că un an mai poate să facă față la nivel înalt în străinătate sau în Liga I.
„Am terminat cu ASA Tg. Mureș. M-a sunat antrenorul Lazlo Balint și am discutat cu el. I-am comunicat că nu mai are nici un rost să continui la ASA. Îmi doresc să mai joc cel puțin un an, dar momentan nu am găsit nici un angajament deși sunt liber de contract.


Am avut o ofertă concretă de la o echipă din Cipru dar nu m-am înțeles cu ei la bani. Acum nu am nici o ofertă și aștept să văd dacă voi mai prinde un contract. În trecut am avut discuții și cu echipe din Liga 1 ca CFR Cluj sau Dinamo, dar nu a fost să fie. Poate o să fie acum. Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Mureșan.



sursa: www.fanatik.ro

[endtext]

Comentarii