Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Diogo Ferreira Salomao: ''Am ales Dinamo, pentru că este un club cu istorie''. Auzise de Dinamo, dar nu știe nimic de Steaua.

[starttext]



Salomao




Diogo Ferreira Salomao a fost primul jucător adus de Dinamo în această vară. Portughezul a semnat pe doi ani, a ajuns în cantonamentul din Slovenia și a oferit deja primul interviu în postura de jucător al "câinilor".



- De ce ai semnat cu Dinamo?
- Am ales Dinamo, pentru că este un club cu istorie, are multă forță aici, în România. În Portugalia, Dinamo este un club cunoscut, aveam deja o idee despre ce club e, puterea pe care o are și a fost o alegere ușoară. Nu a durat mult să ajungem la un acord. 

- Cum a fost primul antrenament?
- A fost bine, am avut ocazia să cunosc tot stafful tehnic, toți colegii și am avut o primă impresie bună. Acum trebuie să mă adaptez cât mai repede la dinamica echipei, la felul în care funcționează, care este puțin diferit, e normal, se schimbă de la țară la țară. 

- Înainte de a veni aici, ce știai despre Dinamo?
- Știam de la jucătorii care au evoluat aici, jucătorii emblematici care au fost la echipă, care au jucat meciuri aici, ca Mutu, Cosmin Contra. 

- Ai fost comparat cu Cristiano Ronaldo.
- Diferența este enormă. Cristiano este într-o poziție în care nu se compară cu nimeni. Cristiano este printre cei mai buni din lume, este jucătorul portughez de referință și nu se poate compara. În acest moment este idolul multor oameni, un jucător care face diferența peste tot în lume și unul dintre cei mai mari din Portugalia. 

- Ai jucat cu Emanuel Culio. Acum veți fi adversari. 
- Da, am vorbit cu el. Am avut ocazia să vorbesc cu el. Știu că s-a dus la Cluj. Un jucător pe care îl cunosc bine, un fost coleg și am avut ocazia să-l am coleg și la Deportivo La Coruna.

- Ce știai despre România înainte să vii aici?
- Am vorbit cu mai mulți colegi din echipă care erau la Mallorca și care au jucat aici, am adunat informațiile de bază despre oraș, cum se trăiește, care sunt condițiile și toți mi-au vorbit foarte frumos. Au spus că orașul este foarte liniștit, are locuri foarte frumoase și bineînțeles că sunt puțin nerăbdător să cunosc și această parte a vieții. 

- Cine este jucătorul tău preferat?
- Ronaldo, Il Fenomeno. Jucătorul brazilian. 

- Nu Ronaldo al tău?
- Nu. Îl admir foarte mult pe Ronaldo, dar în perioada în care am crescut eu Ronaldo, brazilianul, era punctul de referință. Am crescut în acea perioadă din 1998, când Ronaldo juca la Mondialul din 1998 și pentru mine este un exemplu de când eram mic. 

- Care este postul tău preferat?
- Atât pe dreapta, cât și pe stânga. Pe banda dreaptă sau stângă. 

- Cine a fost un jucător mai mare, Hagi sau Mutu?
- Sunt doi jucători foarte valoroși, doi jucători pe care i-am cunoscut și eu în perioada asta, în 1998, când au participat la Mondiale. Și Mutu a fost într-o fază ulterioară. Doi jucători de referință aici, în România, care au proiectat țara la un alt nivel în fotbal. Și sunt foarte cunoscuți amândoi. Nu se pot compara, pentru că sunt faze diferite și perioade diferite în care au jucat. 

- De Steaua ai auzit?
- Nu, nu știu nimic.

sursa: www.dolce-sport.ro
[endtext]

Comentarii