Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu exultă după transferurile făcute de Dinamo: "Putem câștiga titlul!"

[starttext]









Dinamo a făcut doar două transferuri în această vară, însă fanii roș-albilor nu sunt mulțumiți de campania de achiziții.



Portughezul Salomao și grecul Katsikas sunt cei care au semnat cu formația din Ștefan cel Mare, iar Dănuț Lupu e optimist în ceea ce-i privește.

"Sunt jucători care pot juca și după accidentări grave. Acum sunt alte metode de recuperare. Dinamo l-a urmărit foarte mult pe Salomao, știm cât a fost accidentat, știm cât a jucat...

Dinamo își formează ușor, ușor o echipă și eu cred că putem câștiga campionatul. Când am spus sezonul trecut că Dinamo se poate bate la titlu, nu mă credea nimeni", a spus Lupu la TV Dolce Sport.

"E foarte greu să faci proiectul lui Hagi la Dinamo. Sunt și aici tineri care promit foarte mult, dar Dinamo are suporteri care își doresc să reușim și în Europa. Nu poți face asta cu copii de 19-20 de ani. Cred că Dinamo putea evolua cu tineri în perioada în care era în insolvență. Și Hagi a avut probleme la început cu acei tineri și a luat titlul după 4-5 ani, pentru că acei tineri au crescut"
Dănuț Lupu


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii