Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutule, Mutule, unde-s transferurile?

[starttext]









I-am pierdut pe Dielna si Palic. Si pe Cerniauskas, ca sa fim sinceri, pentru ca nu inteleg de ce nu i s-a reinnoit contractul. Un portar bun, cu interventii sigure, nu poti sa-l lasi sa plece fara sa-i propui un nou contract. Dar probabil Adi era in vacanta, n-avea timp de nimicuri d-astea.




Hagi a ajuns unde a ajuns cu o echipa de juniori sudata in doua-trei campionate. A fost la un pas de retrogradare si apoi a ajuns campion. Juniorii nostri n-au nicio sansa acum in echipa mare - la ei se pune problema sa nu greseasca grav in timpul jocului, nu sa aduca un plus echipei cum ar trebui sa fie - dar intr-un an-doi se va schimba situatia. Daca eu as fi managerul clubului, intors din vacanta le-as face tuturor juniorilor campioni si vicecampioni contracte pe 5 ani (chiar si lui Patrick), cu clauza 3 milioane euro si apoi i-as imprumuta un an la alte echipe unde au sanse sa joace.

Un sfat pentru Cosmin - sa dea din "gurita" mai putin la arbitri si mai mult la prietenul Adrian, sa-i aduca jucatori. Obligatoriu un atacant de nivelul lui Nemec - caruia ii e gandul in Bundesliga - n-am nevoie de statistici cu GPS ca sa compar cat alerga si ce pressing facea cand a venit la Dinamo si cat mai alearga acum. Obligatoriu un play-maker gen Palic, capabil sa tina mingea in tranzitie pana cand colegii ajung in atac si sa vada culoarele pentru pase decisive - revine Anton sau il vindem si pe el cu 200.000? Obligatoriu ne trebuie un fundas inalt si sprinten ca Mevlija sau puternic ca Dielna si care sa faca echipa cu Nedelcearu.

Sezonul nou? Ne vedem pe acelasi stadion vechi si cu pista - multumim PSD! Danciu o sa roage lumea sa returneze scaunele iar noi vom astepta sfarsitul perioadei de transferuri sa vedem ce jucatori iesiti din forma au ramas pe dinafara. Propun sa-l schimbam de acum pe Contra, sa nu fim nevoiti sa o facem prin noiembrie, in plin campionat - evident cineva o sa trebuiasca sa fie de vina.



Articol scris de: Robert Mihai Muntean

sursa photo: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii