Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Dinamo nu l-a mai vrut, dar Cerniauskas a dat lovitura!

[starttext]










Portarul Vytautas Cerniauskas a fost din nou dat afară de la Dinamo, dar și-a găsit rapid o echipă. La CSKA Sofia va câștiga mai bine decât la Dinamo București și se va lupta la titlu în Bulgaria.





Lituanianul readus la Dinamo în februarie 2017 nu a mai fost păstrat de Cosmin Contra, care nu i-a propus prelungirea contractului care a expirat în această lună. Cerniauskas (28 de ani) și-a încheiat, astfel, cea de-a doua ședere la roș-albi, după numai 5 meciuri în care a apărat în partea a doua a sezonului.

Jucătorul a semnat deja pe doi ani cu CSKA Sofia, cea mai titrată echipă din Bulgaria (31 de titluri de campioană și 20 de Cupe câștigate). A fost dus acolo de Traian Gherghișan, cel care l-a adus și la Dinamo în această iarnă.

La Dinamo, Cerniauskas avea un salariu de 6.000 de euro pe lună. Bulgarii nu au dezvăluit suma din contractul portarului lituanian, dar este mai mare decât cea pe care o primea în România și se învârte în jurul a 10.000 de euro pe lună.

Clubul sofiot este în continuare în creștere, după ce în 2015 a fost retrogradat în Liga a 3-a, pentru datorii de 15 milioane de euro. Apoi, a fuzionat cu Litex Lovech, o altă fostă campioană exclusă în decembrie din prima ligă, după ce s-a retras de pe teren la un meci şi care ar fi trebuit să joace în liga a doua.

Fuziunea a fost posibilă după ce fostul patron al lui Litex, Grisha Ganchev, a preluat-o pe CSKA Sofia, care a devenit în 2016 prima echipă de liga a treia din istorie care câştigă Cupa Bulgariei. Omul de afaceri bulgar este acum unul dintre acționarii lui CSKA (cu 38,5% din acțiuni) și vrea să readucă la vârf cea mai titrată echipă a fotbalului bulgar.

CSKA a preluat licenţa lui Litex, care a dispărut în urma acestei operaţiuni, dar și-a păstrat cele 31 de titluri şi 20 de Cupe din palmares. Pentru sezonul recent încheiat a primit o invitație în prima ligă, din partea Federației Bulgare de Fotbal. A început stagiunea cu Edi Iordănescu antrenor, dar l-a schimbat după câteva luni și în cele din urmă a terminat pe locul al 3-lea.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii