Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu a anunțat OFICIAL primul transfer al lui Dinamo: "E al nostru, va face furori în România"

[starttext]




FOTO: Alex Nicodim




Adrian Mutu, directorul general al "câinilor", a vorbit despre noul transfer al "câinilor", portughezul de 28 de ani Diogo Ferreira Salomao.



"În ultimii ani el a jucat, a avut continuitate în evoluții. Eram la curent cu ce s-a întâmplat în trecut, dar au trecut cinci ani de la accidentare, acum nu mai are probleme.

El e un jucător de unu contra unu, a oferit foarte multe assisturi, iar atacanții noștri au nevoie de pase. Cosmin și l-a dorit foarte mult pentru că e un jucător foarte bun, driblează foarte mult și oferă pase decisve. Nu vine ca înlocuitor al lui Palici, pentru că probabil se va schimba sistemul de joc.

Jucătorul e al nostru pe doi ani, nu vine împrumut. A venit gratis. Va avea un salariu bun, dar nu pot să spun cât va avea, nu e normal. Vine de la un nivel mult mai bun decât cel din România, oricum.

Am negociat zece zile cu el, iar mâine va face vizita medicală. E exact jucătorul pe care îl doream. Sunt sigur că va face furori în România", a declarat Adi Mutu, la TV Dolce Sport.

"Nu știam că Salomao a negociat cu Craiova, cine a dat acele documente nu s-a comportat profesionist. Oricum, nu ne deranjează acest lucru" Adrian Mutu


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii