Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo aduce un om important, la cererea lui Contra


[starttext]








Dinamo își întărește staff-ul tehnic din dorința de a se lupta pentru câștigarea campionatului.



Potrivit informațiilor, Dinamo va aduce un recuperator fizic din spaniol, Luis Alfonso Pietro Villalobos, 36 de ani. Acesta vine la formația "câinilor" la insistențele lui Cosmin Contra și a lucrat pentru naționala de fotbal din Costa RIca.

Conducerea lui Dinamo a accepta cerința pentru ca antrenorul să fie mulțumit și să aibă cele mai bune condiții pentru a câștiga campionatul.

Acesta a lucrat la Federația din Costa Rica și va semna azi cu Dinamo, iar de mâine va merge în cantonamentul din Slovenia. Printre jucătorii cu care a lucrat Vilalobos se numără și Keylor Navas, portarul lui Real Madrid.

Luis Pietro are titlul de preparator fizic, este licențiat în Fizioterapie și Științe de Sport, are un Master în Pregătire Fizică și un Master în Prevenirea și Readaptarea leziunilor.

Din 2013 este preparator fizic și recuperator fizic la Federația din Costa Rica și lucrează la un centru de recuperare din Escazu.

Antrenorul lui Dinamo dorește ca jucătorii săi să fie la cel mai înalt de pregătire fizică în acest sezon. Contra a fost cel care a insistat pentru ca preparatorul fizic, Javi Reyes, să fie păstrat în lot, spaniolul având un salariu de 8.000 de euro pe lună.

În plus, șefii lui Dinamo au investit 60.000 de euro în achiziționarea unui sistem de monitorizare GPS, un cântar și un octajump și promite că în cel mai scurt timp să facă și transferuri.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii