Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a vorbit despre posibila revenire a lui Paul Anton.


[starttext]








Dinamo este pe cale să bifeze primul transfer al verii. În așteptarea lui Salomao și a unui răspuns din partea lui Juventus în privința atacantului Francesco Margiotta, Cosmin Contra a vorbit despre posibila revenire a lui Paul Anton.





Cu 32 de meciuri și două goluri, fostul căpitan al "câinilor" a contribuit la promovarea în La Liga, după un sezon încărcat. Relațiile bune ale lui Contra la Getafe nu l-au ajutat să afle în avans intențiile clubului iberic în ceea ce îl privește pe mijlocașul român. Bucureștenii încă mai așteaptă un răspuns de la formația madrilenă, care ar trebui să achite 700.000 de euro dacă ar alege să îl păstreze, după ce a achitat 150.000 de euro în vara trecută pentru a-l împrumuta în Segunda Division.

"Trebuie să vedem ce va decide Getafe în cazul lui Paul Anton. Ei au prima opțiune de cumpărare. Dacă nu o vor activa, devine jucătorul lui Dinamo și automat va reveni la Dinamo", a declarat Cosmin Contra, în cantonamentul din Slovenia.

"Mai vrem un mijlocaș central, un fundaș central, un vârf de atac sau de bandă", a mai spus Contra, pentru care o revenire a lui Paul Anton ar rezolva o parte din probleme, mai ales că are un plus de experiență, după sezonul încheiat cu succes în Spania.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii