Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Acum am descoperit că poate juca foarte bine ca atacant"


[starttext]




Valentin Costache, în cantonamentul lui Dinamo Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor




Dinamo a învins astăzi în premieră în amicalele verii, 5-1 cu FK Verzej, liga a doua din Slovenia ). Contra l-a remarcat pe Valentin Costache (18 ani, produs al lui Dinamo), mijlocaș ofensiv la origine, care a marcat astăzi și pe care l-a reprofilat ca vârf.



Cosmin Contra așteaptă alți doi fotbaliști să semneze cu Dinamo în această săptămână și dezvăluie ce jucători au în vizor oficialii "câinilor".

"Bineînțeles că mai vin întăriri, doar ce am început. Sigur vor mai veni jucători, sper să ajungă cât mai repede. Avem în vizor un nou Palici, un număr 10, poate și un atacant. Sper ca săptămâna asta să se rezolve alte două transferuri și să fim liniștiți.

L-am descoperit azi pe Costache, care poate juca foarte bine atacant. Mă bucur că tinerii au răspuns foarte bine în prima repriză. Sunt foarte talentați", a spus Contra la finalul amicalului cu FK Versej, conform TV Digi Sport.

După prima victorie a lui Dinamo în cantonament, Cosmin Contra susține că echipa nu este nici la 60% din capacitatea maximă:

"Ne prezentăm din ce în ce mai bine, vom fi și mai bine, nu suntem nici la 60% din capacitatea noastră, dar am primit asigurări de la preparatorul fizic că vom fi bine la finalul sezonului", a adăugat Cosmin Contra.

REZULTATELE ȘI PROGRAMUL AMICALELOR DIN SLOVENIA:

21 iunie: DINAMO vs NK Osijek (Croația, locul 4) 1-4 (1-1)
24 iunie: DINAMO vs NK Lokomotiva Zagreb (Croația, locul 5) 0-1 (0-1)
28 iunie: DINAMO vs NK Maribor (Slovenia, locul 1) 1-2 (0-0)
29 iunie: DINAMO - FK Verzej (Slovenia, liga a 2-a)  5-1 (3-1)

Mai sunt de jucat:

2 iulie: DINAMO vs NK Domzale (Slovenia, locul 4)
5 iulie: DINAMO vs FK Anzhi Makhachkala (Rusia, locul 12)

sursa: www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii