Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






În aşteptarea lui Salomao şi Katsikas, trei jucători l-au impresionat pe Contra în Slovenia

[starttext]









Dinamo a pierdut toate cele trei amicale disputate până acum în Slovenia, dar situaţia nu este atât de dramatică pentru alb-roşii. Promisiunile lui Adrian Mutu legate de transferuri încep să fie confirmate de fapte, însă până când noile achiziţii, portughezul Diogo Salomao şi grecul Georgios Katsikas, vor avea ocazia să se remarce în faţa lui Cosmin Contra, alţii sunt jucătorii care l-au impresionat pe tehnicianul "câinilor".




După a treia înfrângere suferită în această vară, 1-2 cu Maribor, "Guriţă" nu a părut foarte preocupat. Antrenorul de 41 de ani se aştepta ca echipa lui să sufere, din cauza lipsei de omogenitate, dar şi pentru că adversarul se află într-un stadiu mai avansat al pregătirilor.

Totuşi, Contra a văzut şi aspecte pozitive în duelul cu actuala campioană a Sloveniei. "Azi am avut o primă repriză foarte bună și în general sunt mulțumit. Băieții arată din ce în ce mai bine. Copiii care au intrat în a doua repriză au avut atitudine. Am dat un gol, în general sunt mulţumit", a spus tehnicianul.

Printre "copiii" la care se referă Contra se numără Valentin Costache. Fotbalistul de 18 ani a fost împrumutat în ultimul sezon în Liga 2, la Afumaţi, unde a marcat de 6 ori în 22 de meciuri. Împotriva slovenilor a fost trimis pe teren după pauză şi a reuşit să marcheze golul dinamoviştilor.

"Sunt fericit că am înscris, dar să vedem mai departe ce va fi. E o perioadă mai grea, acumulăm foarte mult, dar e spre binele nostru şi o să ne simţim mai bine în campionat", a spus Costache, la finalul partidei.


Puştiul care a marcat pentru Dinamo la primul său meci ca titular în Liga 1, cu FC Botoşani, în februarie 2016, i-a lăsat o impresie frumoasă lui Contra de-a lungul întregului cantonament. În aceeaşi situaţie se află şi Liviu Gheorghe, adus de la echipa U19 a alb-roşiilor, care a reuşit să câştige titlul de campioană în faţa celor de la Viitorul.

Tânărul mijlocaş a fost folosit în toate cele trei partide din Slovenia, iar colegii săi de echipă îl compară cu Thiago Alcantara, mijlocaşul crescut de FC Barcelona şi care acum evoluează în Germania, la Bayern Munchen.

În fine, al treilea pe lista remarcaţilor lui Cosmin Contra este Maximiliano Oliva. Argentinianul de 27 de ani a jucat doar 11 meciuri în ultima ediţie de campionat (dintre acestea, 6 ca titular), însă a avut o prestaţie solidă în repriza a doua a partidei cu Maribor, ca fundaş stânga, şi ar putea fi o soluţie pentru înlocuirea lui Steliano Filip, în cazul în care acesta va fi vândut.

Totuşi, adevăratele pariuri ale lui Dinamo în noul sezon sunt jucătorii proaspăt transferaţi, Diogo Salomao și Giorgos Katsikas, care s-au alăturat deja noilor colegi în Slovenia.

"Salomao cred că va fi un jucător dezechilibrant. Nu avem aşa jucător în echipă. Jucătorul grec are un talent extraordinar, trebuie să îl punem la punct cu pregătirea fizică. Este un fotbalist de picior stâng bun", a precizat Contra.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii