Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho: "Nu mă sperie Steaua, vreau sa o fac pe Dinamo campioana"

[starttext]













Rivaldinho a arătat, în primele luni la Dinamo, că poate călca pe urmele tatălui său, celebrul Rivaldo.




Atacantul de 22 de ani are genă de fotbalist şi promite să întărească această idee în proximul sezon, atunci când dorește să se lupte cu "câinii" pentru supremaţie în Liga 1 şi, personal, pentru titlul de golgeter.

Brazilianul are cei 7 ani de acasă, se observă după cum vorbeşte cu ziariștii sau cu colegii şi cu antrenorii că este un tip educat. Conversaţia cu el curge lin, atât despre viaţa lui personală, cât şi despre fotbal.

"NU VREA NIMENI SĂ-MI FACĂ RĂU"

A mărturisit că s-a acomodat foarte bine în România după primele 6 luni. "Îmi place că nu am probleme cu armele, cu oamenii răi, mentalitatea este altfel. Şi pe continentul vostru au ajuns oameni care vor să facă rău, dar situaţia la București e calmă. Nu-mi place să risc să merg într-un loc şi cineva să mă fure sau să încerce să-mi facă rău. Europa e mai sigură decât Brazilia. Şi-n Bucureşti, ies mereu în Parcul Herăstrău, soţia e încântată de natură, putem merge fără nicio teamă", a dezvăluit Rivaldinho.

Care a deconspirat stabilirea tatălui său în Florida: "În Brazilia e periculos, de aceea şi tatăl meu a plecat de acolo şi s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, care mi se pare cel mai safe loc de pe pământ. Am fraţi care sunt mici, copii, nu ne putem juca deloc cu pericolul. I s-a ivit ocazia să locuiască acolo şi a fost mulţumit de acest prilej. Poate şi eu mă voi stabili în America".

"ÎNTR-O LUME ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, AI NEVOIE DE CREDINŢĂ"

În ceea ce-l priveşte, imaginea este idilică: "Nu am altceva mai mult să cer de la viaţă. Sunt împlinit acasă, joc la un club mare din Europa, sunt foarte fericit cu ceea ce am. Lucrurile vin de la sine dacă eşti corect cu tine şi cu cei din jur. Şi dacă munceşti".

Rivaldinho e o persoană credincioasă: "Cea mai bună carte este Biblia, pe care o citesc frecvent. Când sunt apăsat de ceva, când vreau să mă relaxez, citesc din Cartea Sfântă. Îmi alung temerile și încerc să atrag energie pozitivă în viaţa mea. Ca orice om, am şi eu fricile mele, dar ştiu că Iisus mă păzeşte, pe mine şi pe familia mea. Lumea de azi poate fi înspăimântătoare, de aceea ai nevoie de credinţă".

"AM ÎNCERCAT «BICICLETA», DAR NU IESE CA A LUI RIVALDO"

Brazilianul continuă să înveţe fotbal zi de zi, dar se inspiră şi din cel jucat de tatăl său: "Mă uit la meciuri mai vechi. Preferatul meu e Barcelona - Valencia, scor 3-2, din 2001 sau din 2002, când a marcat tata fantastic şi catalanii au mers în Champions League. Făcea «bicicleta» ca nimeni altul. Am încercat şi eu, însă am marcat o singură dată dintr-o asemenea fază, la 17 ani. Mai încerc şi acum la antrenamente... Mai am de învăţat!". 

"STEAUA NU MĂ SPERIE, VREAU SĂ O FAC PE DINAMO CAMPIOANĂ"



sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii