Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






''Câinii” au primit o sumă importantă din transferul lui Mevlja + care a fost meritul lui Mircea Rednic












Jucătorii lui Dinamo sunt la zi cu salariile după ce conducerea a virat restanțele. Banii provin din transferul fundașului Miha Mevlja la Rostov, fotbalist adus de Mircea Rednic în mandatul trecut de la Dinamo.




La o zi după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit supărarea lui Rednic pentru că a împrumutat clubul cu bani pentru plata salariilor, iar Ionuț Negoiță i-a folosit pentru alte datorii, managementul dinamovist a livrat și salariile jucătorilor.


Ieri dimineață, Nistor și compania s-au trezit cu cele aproape două salarii restante în conturi. Cum s-a întâmplat asta? Roș-albii au primit o infuzie financiară nesperată, venită tot pe filiera Rednic.

S-AU JUDECAT PENTRU BANI
Rușii de la Rostov au virat în conturile clubului cei 400.000 de euro, bani pe care îi aveau de plătit lui Dinamo de multă vreme. În momentul în care dinamoviștii l-au vândut în Rusia pe Miha Mevlja, 28 de ani, aceștia au păstrat și 10% dintr-un viitor transfer. Stoperul adus de Mircea Rednic în mandatul său trecut de la Dinamo a impresionat în Rusia și a fost cumpărat de Zenit în schimbul a patru milioane de euro, astfel că 400.000 de euro se cuveneau lui Dinamo.

Deși tranzacția dintre cele două cluburi rusești s-a făcut în vara lui 2017, rușii au tot amânat plata, motivând că au probleme financiare. În primă fază, conducătorii „câinilor” au acceptat mai multe amânări, dar într-un final s-au săturat și i-au reclamat la FIFA pe ruși. Acum, aceștia au livrat banii și Dinamo poate respira din nou, chiar și fără un nou împrumut de la Mircea Rednic.

4 .000.000 €
valorează Mevlja în acest moment, conform transfermarkt.de. Când a fost adus de Rednic la Dinamo, fundașul era cotat la 300.000 de euro

52
 de meciuri a jucat Mevlja pentru Dinamo în toate competițiile

350.000 €
de euro este suma cu care a împrumutat Rednic clubul Dinamo până acum



sursa: www.gsp.ro

Comentarii