Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic:”Nu trebuia să plece de la Mediaș, era pățit de la Dinamo”











Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, a oferit o declarație după demiterea tehnicianului Mihai Teja de la FCSB. Luni dimineață, după ce ”roș-albaștri” au ratat câștigarea titlului în Liga 1 Betano, finanțatorul Gigi Becali a anunțat  că antrenorul adus în această iarnă în locul lui Nicolae Dică nu va mai rămâne și în sezonul viitor.

Mircea Rednic a comentat demiterea lui Mihai Teja de la FCSB!: ”Poate era mai bine să rămână la Mediaș”
”Îmi pare rău pentru Mihai. E păcat pentru el și nu ar fi trebuit probabil să plece de la Mediaș. Zici că Steaua și Dinamo nu se refuză, dar uite că se poate întâmpla o situație ca asta. El mai era pățit la Dinamo și poate că dacă rămânea la Gaz Metan ar fi fost altceva. Ar fi fost o performanță importantă dacă ajungea în play-off, așa… Sper să aiba puterea și tăria să treacă peste acest moment și să o ia de la capăt în altă parte”, a spus Mircea Rednic. 

Mihai Teja, în vârstă de 40 de ani, a fost numit pe banca tehnică a formației FCSB la 27 decembrie 2018, imediat după ce Gigi Becali a decis să-l demită pe Nicolae Dică. La conferința de presă de prezentare, omul de afaceri anunța că nu se va băga peste antrenor timp de șase luni, dar i-a stabilit ca obiectiv câștigarea titlului în Liga 1 Betano. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Teja își face bagajele după 14 meciuri, perioadă în care echipa a bifat 8 victorii, 5 remize și o înfrângere. El va mai sta pe bancă și în ultima etapă a play-off-ului, împotriva campioanei CFR Cluj.


Mihai Teja, demis după doar 5 meciuri de la Dinamo
La începutul carierei sale de antrenor, Mihai Teja a trecut și pe la marea rivală a celor de la FCSB, Dinamo București. Tehnicianul a fost adus pe banca tehnică a ”câinilor” de Daniel Stanciu, dar nu a rezistat decât două luni, iar despre acest episod a amintit Mircea Rednic în declarația făcută pentru FANATIK despre demiterea antrenorului de la FCSB.

Mihai Teja a fost la Dinamo în perioada 7 ianuarie – 12 martie 2015, a stat pe banca tehnică doar în cinci partide și a înregistrat două victorii și trei înfrângeri. El a debutat cu o înfrânger eîn deplasare cu Pandurii Târgu Jiu, în prima manșă a semifinalelor Cupei României, iar apoi au urmat două victorii în campionat cu Oțelul Galați și Universitatea Cluj. După ce a pierdut în campionat cu ASA Târgu Mureș, Teja a ratat și calificarea în finala Cupei după un nou eșec cu Pandurii. Această ratare i-a fost fatală și a fost demis de conducătorii lui Dinamo.

Teja, magicianul de la Gaz Metan
Pentru a semna în iarnă cu FCSB, Mihai Teja a lăsat formația Gaz Metan Mediaș, care în acel moment se lupta cu șanse pentru un loc în play-off. Tehnicianul a fost extrem de apreciat pentru jocul pe care l-au arătat medieșenii în toamna anului trecut, iar acest lucru i-a atras atenția și lui Gigi Becali. Deși oficialii de la Gaz Metan ar fi dorit să continue cu Teja, acesta a decis că oportunitatea de a pregăti o formație de nivelul FCSB-ului nu se poate rata și și-a făcut bagajele pentru a veni în Capitală.

Mutarea nu s-a dovedit a fi una inspirată, deoarece FCSB a ratat titlul de campioană în dauna rivalilor de la CFR Cluj, iar acest lucru a dus la demiterea lui Mihai Teja.












sursa: www.fanatik.ro

Comentarii