Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, reclamată la FIFA! Un fotbalist adus de Rednic şi plecat a dat clubul în judecată şi cere despăgubiri de 100.000 de euro










Jordan Mustoe, fundaş stânga englez, a devenit jucătorul lui Dinamo la data de 15 ianuarie, acordul fiind valabi până în vara lui 2020. Dar, la finalul lui martie i-a fost reziliată înţelegerea, fără prea multe explicaţii. Pentru că a fost lăsat fără loc de muncă în timp ce majoritatea campionatelor erau în desfăşurare, fiind extrem de dificil să-şi găsească un al angajament, apărătorul de 28 de ani s-a adresat celor de la FIFA.


Mai exact, în birourile de la Dinamo a sosit reclamaţia la data de 13 mai, iar până la 2 iunie, roş-albii trebuie să trimită actele prin care să arate cum s-a produs despărţirea. Procesul va fi de durată şi se poate ajunge inclusiv la TAS, în utimă fază. Cert e că Dinamo riscă inclusiv sancţiuni pe plan sportiv în aces caz.

Mustoe doreşte 100.000 de euro, bani ce reprezintă salariul până la finalul contractului, la această sumă adăugându-se şi taxele procesuale. Despărţirea de jucătorul care a bifat trei apariţii în tricoul alb-roşu, cu Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, s-a petrecut în termeni duri. Se afla în cantonamentul de la Săftica şi a fost anunţat că trebuie să predea echipamentul, cât şi maşina pusă la dispoziţie de club.

Laurette Nogo, reprezentanta fotbalistului, declara atunci pentru ProSport: ”Nu a semnat rezilierea. Ce apare pe acele acte nu e semnătura lui. Cred că este vorba despre o falsificare, ceea ce e foarte grav. Azi mă voi întâlni cu avocatul şi vom demara un proces contra celor de la Dinamo. Vom depune memoriu, vom merge la FIFA, oriunde e nevoie pentru a ne face dreptate. Jordan îşi vrea doar drepturile cuvenite, nimic altceva!”.



În prezent, Mustoe se antrenează cu o echipă din Belgia.
Cine e Jordan Mustoe:

    23 de partide a jucat Mustoe în 2018 pentru SJK Seinajoki, 21 în campionat şi două în Cupa Finlandei.
    3 sezoane consecutive a evoluat Mustoe pentru Westerlo, între 2014 şi 2017, în prima ligă a campionatului belgian. A adunat 46 de jocuri în campionatul Belgiei.
    1 trofeu are Mustoe în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.
    61 de meciuri a adunat Mustoe în campionatul englez, în League One (14) şi League Two (47). A mai jucat în Cupa Angliei (4) şi Cupa Ligii (1), fără a bifa vreun minut pentru Wigan în Premier League sau Championship.





sursa: www.prosport.ro

Comentarii