Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: ''Cei de la Hermannstadt erau obligați să câștige, din păcate n-au reușit''








Dan Nistor, 31 de ani, căpitanul lui Dinamo, a oferit o declarație aiuritoare după remiza pe care echipa sa a obținut-o în deplasarea de la Hermannstadt, scor 0-0.




„Știam că ne așteaptă un meci greu. Cei de la Hermannstadt erau obligați să câștige, din păcate n-au reușit.

Noi n-am făcut un joc frumos, s-au jucat prea multe mingi lungi, iar jocul a suferit. Sper ca la anul să ne batem la titlu și campionat. Nu contează ce a fost în trecut, trebuie să ne uităm la prezent și la viitor. Sper să fim mai puternici în sezonul viitor și să ducem Dinamo acolo unde îi este locul.

Mircea Rednic are experiență, știe ce ne lipsește. Eu cred că ne-ar mai trebui 4-5 jucători care să ne ajute să ne îndeplinim obiecitvele”, a spus Dan Nistor, la Look Sport.



„Știam că adversarii noștri au nevoie de puncte, până la urmă rezultatul e unul bun, corect. S-a văzut că cei de la Hermannstadt au o motivație mai bună față de celelalte echipe. Din păcate, noi n-am putut mai mult azi.

E vina noastră că n-am fost în play-off, trebuia să abordăm mai bine sezonul regulat”

Denis Ciobotariu, fundaș Dinamo, la Look Sport




sursa: www.gsp.ro

Comentarii