Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic îl așteaptă înapoi la Dinamo, dar el nu mai vrea. ”Îmi place totul aici!”











Mihai Popescu (26 de ani), fundașul central al celor de la Dinamo, împrumutat în ianuarie 2019, pentru 6 luni, la St. Mirren, din Scoția, nu mai vrea să se întoarcă la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Popescu, care a contribuit din plin la salvarea echipei sale de la retrogradare, a marcat un gol important, în returul ”barajului” cu Dundee United, scor 1-1 (2-0 după loviturile de departajare), disputat duminică seară, a vorbit deja cu antrenorul Oran Kearney (40 de ani), căruia i-a transmis gândurile sale.

”Vreau să stau aici cât pot de mult, dar cei din conducere vor decide dacă vor activa clauza de cumpărare, în funcție de evoluțiile mele, dacă au fost bune sau nu. Am vorbit cu antrenorul (n.r. -  Oran Kearney)”, a spus Popescu, într-un interviu acordat pentru BBC.


Internaționalul român a mai precizat că s-a acomodat foarte bine în Paisley, unul dintre cele mai mari orașe din Scoția. Paisley este inclus și în circuitul turistic datorită nenumăratelor site-uri religioase, magazine, muzee, baruri, cafenele, dar și galerii de artă.

”Îmi plac și atmosfera, dar și fotbalul de aici, îmi place totul, așa că sper să continui aici, la St. Mirren”, a mai spus Popescu.

Mircea Rednic își făcuse planuri: ”Am auzit că Mihai Popescu a jucat bine la St. Mirren!”
Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit și despre transferurile pe care le va face. "Sunt discuţii cu mulţi jucători, dar până pe 17 iunie când începem pregătirea nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Nu vor pleca 9 jucători aşa cum s-a scris. Se pot schimba multe şi întâmpla multe. Dar totul depinde de evoluţia lor.

Vreau să plec în Spania cu 90% din lotul cu care vom aborda sezonul următor. Vreau de asemenea să aduc jucători de mare calitate, care să facă diferenţa. O să-i aducem sub formă de împrumut și vreau să-mi creeze concurență în lot", a spus tehnicianul lui Dinamo.

Mircea Rednic va încerca să readucă la Dinamo câțiva dintre jucătorii împrumutați.

"Mihai Popescu are o clauză, joacă meci de baraj, dar am auzit că a jucat bine. Corbu a jucat mai puțin, este jucătorul nostru și se va întoarce", a spus antrenorul, care a adăugat că face eforturi să-l păstreze pe portarul Parfait Mandanda.

Pe lângă Mihai Popescu, și Laurențiu Corbu a fost împrumutat la Saint Mirren.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii