Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fabbrini, deturnat din drumul spre Dinamo? ''Nu rămâne în România!











Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, anunță că Diego Fabbrini ar fi fost deturnat din drumul spre Dinamo și că va merge în Bulgaria, la Levski Sofia. Impresarul Florin Manea confirmă faptul că mijlocașul are o ofertă din țara vecină, însă nu de la Levski, ci de la ȚSKA.




„Nu rămâne în România, așa cred eu, așa mi-a zis mie. Are o ofertă din Bulgaria, de la Levski. Mai multe nu știu să vă zic. Mie mi-a promis că nu va juca în altă parte în România în afară de FC Botoșani.

Dacă declarația e doar de complezență nu știu. Mie mi-ar plăcea să plece în România, dar la o echipă care să-i dea banii pe care îi vrea el. Dar sunt convins că nimeni nu-i poate plăti salariul în România.

Chiar azi mi-a dat un mesaj prin Marius Croitoru și nu va pleca în România, pentru că ține mult la FC Botoșani.  Pleacă la o echipă din Bulgaria! El știe cât țin eu la el. Părerea mea, mai mult decât oficială, e că va pleca la Levski, nu la Dinamo”, a zis Valeriu Iftime pentru GSP.RO.

IMPRESARUL ANUNȚĂ: „TREBUIE SĂ VINĂ O OFERTĂ DE LA ȚSKA”


Impresarul jucătorului, Florin Manea, a fost contactat de GSP pentru a discuta despre transferul lui Diego Fabbrini:

„Are pe masă o ofertă de la Dinamo, dar acum trebuie să vină o ofertă de la ȚSKA, nu de la Levski. Va pune în balanță ofertele și va alege varianta cea mai bună”.

FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii