Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cornel Dinu îl face praf pe Gigi Becali: ”El e un caz patologic săracul'' 👊
















În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport, Cornel Dinu l-a atacat în termeni foarte duri pe patronul FCSB-ului, George Becali.

Expertul Telekom Sport l-a luat la ţintă pe Becali în primul rând pentru felul în care l-a tratat pe Gheorghe Hagi, cel care a antrenat Steaua în 2007: ”În urmă cu zece ani spunea că Hagi nu o să ajungă niciodată antrenor, iar acum spune că îşi trimite viitorul antrenor să ia lecţii de la Hagi!” a explicat Dinu, care apoi a continuat: ”Nu e de vină el. Cine îi dă voie să vorbească pe scena publică numai prostii... el nu are nicio legătură cu fotbalul, fotbalul e un chilipir al lui Fecali (n.r Becali) ăsta şi de aici toată lumea se uită la el ca la Maglavida” a mai spus Cornel Dinu.

Fostul mare fotbalist român consideră că gruparea roş-albastră este doar o jucărie în mâna patronului său şi spune că Becali visează frumos atunci când speră să obţină bani mulţi pe jucătorii săi tineri, de perspectivă: ”Lumea îi face un mare rău. El e un caz, săracul, patologic. Şi-a luat şi el un chilipir, o jucărie şi crede că din asta va câştiga bani, că la el nu este nimic întâmplător. Aţi văzut ultima declaraţie, cine vine, joacă ăla, ăla, ăla... a pus patru jucători. El nu se gândeşte că Moruţan săracul nu ştie să alerge... cum o să câştige pe el cât vrea el?” a mai adăugat Dinu.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii