Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic nu mai are răbdare cu Diego Fabbrini. "Nu-l vom aștepta prea mult"












Mircea Rednic este deranjat că încă nu a primit niciun răspuns din partea lui Diego Fabbrini, jucătorul de la FC Botoșani. Antrenorul a precizat că nu a vorbit direct cu jucătorul pentru a se transfera la Dinamo. Lui Mircea Rednic nu îi convine că a început să se facă licitație pentru transferul italianului.

Mircea Rednic este supărat pe impresarii lui Diego Fabbrini. "Mai sunt şi unii impresari care profită de interesul nostru pentru un jucător sau altul şi începe licitaţia. Şi mie nu îmi place. Nu vreau să discut pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla", a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Mircea Rednic a precizat că nu-l va mai aștepta mult pe mijlocașul italian. "Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm", a spus antrenorul dinamovist.

Mircea Rednic nu a vorbit cu Diego Fabbrini
Mircea Rednic nu a discutat direct cu fotbalistul de la FC Botoșani. "Eu nu am vorbit cu el, pentru că e un jucător care e sub contract. Chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el", a mai spus tehnicianul din "Ștefan cel Mare".

Numele lui Diego Fabbrini a fost vehiculat pe la mai multe echipe. Pe lângă Dinamo, de fotbalistul italian s-au mai interesat cluburile din Bulgaria, Levski Sofia și ȚSKA Sofia.

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, ar prefera ca Fabbrini să se transfere în străinătate. "Nu rămâne în România, așa cred eu, așa mi-a zis mie. Are o ofertă din Bulgaria, de la Levski. Mai multe nu știu să vă zic. Mie mi-a promis că nu va juca în altă parte în România în afară de FC Botoșani", a declarat Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo se va deplasa la Botoșani, pentru meciul din etapa a 13-a din play-out cu echipa pregătită de Liviu Ciobotariu. La această partidă, Mircea Rednic se va întâlni față în față cu Diego Fabbrini.

Partida FC Botoșani – Dinamo este programată luni, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1




sursa: www.digisport.ro

Comentarii