Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo speră să dea lovitura în vară! Reda Jaadi e dorit de Malaga










Dinamo l-a adus iarna trecută pe belgianul Reda Jaadi, 24 de ani, pentru 50.000 de euro, iar acum solicită de șase ori mai mult pentru a-l ceda!




Reda Jaadi, 24 de ani, a intrat în atenția celor de la Malaga, susține TV Telekom Sport, spaniolii urmând să joace play-off-ul pentru revenirea în LaLiga.

Belgianul mai are contract cu Dinamo încă doi ani, iar clubul lui Ionuț Negoiță speră să dea lovitura în această vară cu Reda Jaadi. Acesta nu a impresionat în „Ștefan cel Mare”, încă, reușind doar un gol în 14 meciuri.


350.000 €
e cota de piață a lui Reda Jaadi, conform Transfermarkt

Reda Jaadi e născut în Belgia din părinți marocani. Acesta are și un frate, Nabil Jaadi, care evoluează tot pentru Dinamo.

De-a lungul carierei, Reda Jaadi a mai jucat pentru Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii