Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Câinii" se confruntă cu multe absențe










Dinamo – Gaz Metan Mediaș este un meci al orgoliilor. Cele două echipe se duelează pentru titlul neoficial de campioana play-out-ului. Ardelenii au un parcurs de invidiat: șapte victorii și o remiză, dar starea de sprit nu este tocmai bună din cauze financiare. Mircea Rednic are ceva probleme de lot.

Mircea Rednic, antrenorul dinamovist, crede că Mediașul are un avantaj. "Trebuie să fim realişti, Mediaşul are o echipă mult mai omogenă decât a noastră. Ei au 10 luni de când joacă împreună, nu au schimbat ceva. Noi am schimbat aproape toată echipa şi suntem aproape, la patru puncte. Clar au un avantaj, dar după meciul de la Călăraşi avem o datorie faţă de noi să arătăm că a fost un accident", a spus Rednic.

Mircea Rednic nu se poate baza pe toți jucătorii. Nistor și Papazoglou nu s-au antrenat cu echipa în această săptămână, iar Sorescu abia a revenit la antrenamente. Ricardo Grigore este suspendat.


Gaz Metan Mediaș este în pericol să nu primească licența
Gaz Metan Mediaș continuă să trăiască periculos. Pe 20 mai se împlinesc trei luni de când jucătorii sunt neplătiți și clubul riscă să nu primească licența pentru Liga 1 pentru sezonul viitor.

Edi Iordănescu, antrenorul medieșenilor, este optimist. "Suntem în proces de rezolvare a situației noastre neplăcute din punct de vedere finaciar. Nu s-a rezolvat până în acest moment, dar promisiunile vin de la oameni de mare cuvânt, de onoare, și sper ca în cel mai scurt timp să rezolve această situație și băieții să încaseze măcar un salatiu, să avem puțină liniște", a declarat Iordănescu junior.

Echipe probabile

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavičius, Ciobotariu, Aliji – I. Filip, N'Diaye - Zenke, R. Jaadi, Sorescu - Monttini
Antrenor: Mircea Rednic

Gaz Metan Mediaș: Pleşca - Creţu, M. Constantin, Larie, Buşu - Fofana, Luís Aurelio - Olaru, Ivanov, Caiado - Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu

Partida Dinamo – Gaz Metan Mediaș este programată astăzi, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1



sursa: www.digisport.ro

Comentarii