Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic, supărat pe ''sifonul” din conducerea lui Dinamo: ''Ce vorbim noi apare în ziar!”













Mircea Rednic a reiterat în cadrul unei conferinţe că şi-l doreşte pe Fabbrini la Dinamo, însă se simte trădat de oamenii din club care au oferit informaţiile presei.

”Nu vreau să vorbesc. Aţi văzut că am fost un pic supărat. Nu e normal când oameni care lucrează pentru Dinamo şi care sunt interesaţi ca la anul lucrurile să meargă foarte bine, se fac discuţii constructive şi a doua sau a treia zi în ziar apare exact ce s-a discutat.

Suferi. Mai sunt şi unii impresari care profită de interesul nostru pentru un jucător sau altul şi începe licitaţia. Şi mie nu îmi place. Nu vreau să discut pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla.


Eu nu am vorbit cu el, pentru că e un jucător care e sub contract şi chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el.

Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Diego Fabbrini este atacant şi înainte de sosirea la FC Botoşani a fost sub contract cu Birmingham, care în sezonul trecut l-a împrumutat la Real Oviedo. A mai jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall şi Middlesbrough. Are 30 de apariţii în Serie A şi a jucat un meci şi pentru naţionala Italiei, pe 15 august 2012. În prezent, este cotat la un milion de euro.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu