Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic a confirmat primul transfer al lui Dinamo pentru sezonul viitor: ”Va semna cu noi săptămâna viitoare!”












În conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu FC Hermannstadt, Mircea Rednic a vorbit şi despre viitoarele transferuri ale echipei Dinamo.

Mircea Rednic a confirmat într-o conferinţă de presă primul transfer al lui Dinamo pentru sezonul viitor. Este vorba despre scoţianul Ziggy Gordon, un fundaş central care a jucat ultima dată în prima ligă pentru Hamilton Academical: "Cred că este primul care va semna cu noi, săptămâna viitoare” a explicat tehnicianul alb-roşilor.

Zygmunt Ian Gordon are 25 de ani şi a fost crescut de Hamilton, formaţie pentru care a debutat în prima ligă scoţiană în februarie 2011. A mai trecut în cariera sa pe la Partick Thistle, dar a bifat şi două experienţe în Polonia la Jagiellonia Bialsytok şi Pogon Siedlce.



În actuala ediţie de campionat a jucat 40 meciuri pentru Hamilton şi a marcat un gol. Gordon are şi origine poloneză, mama sa, Barbara fiind născută la Cracovia.

Mandanda rămâne la Dinamo. Discuţii şi pentru Deian Boldor
Totodată, antrenorul ”câinilor” a discutat şi despre situaţia portarului Mandanda. Rednic a confirmat că îşi doreşte ca portarul care aparţine de Chaleroi să rămână în Ştefan cel Mare: ”Am vorbit ceva...cred că plătim 1700. Ne-ar conveni să mai rămână, l-aş ţine. Clar vom mai aduce un portar, dar aş vrea concurenţă pe acest post pentru că este important” a explicat Rednic.

Şi Deian Boldor este o pistă atractivă pentru Dinamo: ”Eu am vorbit cu el în iarnă, dar am mai vorbit şi cu alţii din Italia. Nu vă pot spune până nu semnează. De Ziggy v-am spus pentru că el va semna mai mult ca sigur” a mai spus Mircea Rednic.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii