Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dan Nistor, lăsat în afara lotului, pentru a putea merge să se antreneze alături de ceilalți jucători de la lotul național











Dinamo își va încheia oficial sezonul 2018-2019 cu meciul contra celor de la FC Voluntari, programat vineri, 31 mai 2019, de la ora 21:00, în ”Ștefan cel Mare”, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Atmosfera pare una de vacanță în tabăra ”câinilor”, care se pregătesc deja pentru sezonul viitor. Până atunci, Mircea Rednic a decis să-și menajeze unii jucători, mai ales pe cei care sunt convocați la loturile naționale. Iar printre aceștia se află și Dan Nistor (31 de ani). ”Decarul” roș-albilor a fost desemnat cel mai bun pasator al Ligii 1.

”Este ultimul meci, cu ceva probleme. Unele medicale dar și cu decizia ca Dan Nistor să nu facă parte din lot pentru a putea merge să se antreneze alături de ceilalți jucători de la lotul național. Nici Papazoglou nu face parte din lot, i-am dat drumul acasă. Și pe Naser l-am lăsat să plece la lot, dar au revenit frații Jaadi.

În schimb, Dussaut şi Kabashi sunt accidentați. Avem 14 jucători pentru acest meci, plus doi jucători de la tineret”, a spus Rednic, în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul nu a vrut să confirme practic faptul că atât Dussaut cât şi Kabashi au fost practic dați afară, așa cum digisport.ro te-a informat deja.

Mircea Rednic: ”Jucătorii se gândesc deja la vacanță!”
Rednic a recunoscut că acest ultim meci este unul de vacanță și a dat vina pe cei de la LPF pentru că nu au găsit o modalitate prin care play-out-ul să fie mai interesant. 

”Doar așa poți ține în priză competiția. Să faci astfel încât echipa de pe primul loc din play-out să joace cu ultima din play-off un baraj pentru Europa, cum este în Belgia. Altfel, jucătorii se gândesc deja la vacanță. Jucătorii de la 6 echipe sunt deja în vacanță, în timp ce ceilalți încă mai au meciuri.

Singurul interes care mai este acum este legat de meciul de la Sibiu, în condițiile în care Concordia a retrogradat deja”, a mai spus Rednic.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii