Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic a anunţat primul transfer pe care Dinamo îl face în vară: ”Sper să semneze săptămâna viitoare”












Mircea Rednic a anunţat că Ziggy Gordon este primul jucător pe care Dinamo îl va transfera după încheierea campionatului. Pe de altă parte, antrenorul român susţine că şi-ar dori să transfere şi jucători români de perspectivă.

Dinamo a reuşit să perfecteze prima mutare din fereastra următoare de transferuri. Mircea Rednic susţine că a ajuns la o înţelegere cu Ziggy Gordon, un apărător scoţian în vârstă de 26 de ani care poate juca pe toate posturile de fundaş. Acesta este sub contract cu Hamilton Academical FC, dar devine liber la finalul lunii mai: ”El va fi primul transfer, sper ca săptămâna viitoare să şi semneze”, a spus Rednic.

Antrenorul lui Dinamo spune că ar plăti doar pentru transferurile de jucători români, în special tineri de perspectivă. În rest, spune că va aduce străini liberi de contract: ”Noi o să plătim doar pentru jucătorii români, că jucătorii străini nu are rost să plăteşti, pentru că sunt foarte mulţi jucători liberi şi sunt foarte buni. Doar trebuie să le oferi condiţii financiare. Dacă le oferi, sunt jucători foarte buni liberi. Chiar ne gândim să luăm vreo doi jucători români tineri, de perspectivă”, a mai spus Rednic.





sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii