Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan. "Avem şi noi var. Pe tuşa terenului" 😂














Montini a marcat cele două goluri pentru Dinamo în victoria cu Gaz Metan, scor 2-0, iar echipa lui Mircea Rednic a venit la un singur punct în spatele medieşenilor, care sunt lideri în play-out.

"Montini şi Christovao au făcut un meci foarte bun, au calitate, dar au nevoie de timp pentru a fi în cea mai bună formă. Mai ales în repriza a doua, când am schimbat sistemul, echipa a jucat foarte bine. Se vede că Montini are calitate de atacant, iar felul în care a marcat, cu exteriorul, a gândit foarte bine faza. Este o victorie meritată, mai ales pentru evoluţia noastră din repriza a doua.

Nistor este bine, s-a antrenat bine, iar miercuri, la meciul cu Hermannstadt, sper să-l am în teren. Este bine, oricum, pentru mine, pentru că am concurenţă la echipă. Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă care joacă în aceeaşi formulă de 10 luni de zile, contează enorm acest lucru. Era o datorie faţă de suporteri, faţă de noi pentru felul în care ne-am prezentat la Călăraşi", a declarat Mircea Rednic.


Mircea Rednic a comentat, în stilul său caracteristic, faza în care N'Diaye a cerut consultarea sistemului VAR (DETALII AICI): "Avem var la tuşă, am trasat terenul cu var. Nu, dincolo de asta, a fost un arbitraj foarte bun, n-am ce să zic. A fost offside clar la acea fază".





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii