Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






R.I.P football














Dragă suflare dinamovistă cu regret vă anunțăm că întrucât și-a pierdut averea și mare parte a prietenilor mult iubitul nostru FOTBAL a decedat prematur.

Cam așa ar trebui anunțată situația în care se află în prezent fotbalul românesc.

Dinamo poate că nu a murit fotbalistic dar de mai bine de un deceniu cam este în moarte clinică.Nu am câștigat mai nimic,am promovat în mare parte ratați gen Torje care ajuns la o vârstă la care ar trebui să fie titular incontestabil la națională și la o echipă de prim rang din Italia a ajuns să șteargă băncile de rezervă prin Turcia mulțumit că este plătit bine.


Ne plângem că nu avem finanțatori și suporterii lipsesc din tribune dar fotbaliști mai avem?Eu văd doar talente false cu tentative ratate de viitori jucători de fotbal mulțumiți să câștige câteva mii de euro degeaba.

La Dinamo se anunță o nouă campanie de plecări și transferuri.Cu Montini nu se știe sigur dacă rămâne sau pleacă deși sunt șanse mici să rămână având în vedere că mai are doar un an de contract deci dacă nu e vândut acum cel târziu în iarnă, Negoiță și Rednic îl vor lua în brațe și-l vor scoate la licitație pentru că altfel nu își ia nici Negoiță bani și Nea Mircea pierde comisionul.


Se aude de venirea lui Ropotan,sper să fie doar un zvon.Dacă totuși e pe bune as vrea ca Dinamo să transfere și pe: Steliano Filip, Tamaș, Mitea, Torje,Vali Lazăr și dacă se poate să-i convingă pe Niculescu,Dănciulescu, Niculaie,Tameș,Alexa și Adrian Cristea să revină.Sunt convins că cu o pregătire bună în vară sigur nu am retrograda cu ei in teren.În schimb cu actuala echipă oricât de optimist as vrea să fiu nu cred că Dinamo va prinde play-offul.


Cum să te gândești să transferi de la Chiajna pe Ropotan și Gorobsov ( Andrei Marc parcă totuși nu-i așa tentativă), când ai mijlocași excelenți la under 19? De Ion Gheorghe de ce nu mai zice nimeni nimic? Alin Lazăr, Longher, Crețu și Măgureanu chiar nu merită să fie rezerve măcar? Aaaa,ei trebuie crescuți iar la Dinamo nu prea e răbdare.Dar noi suporterii cât să mai avem răbdare? De mai bine de un deceniu nu vedem nimic.Se găsesc motive că stadion nu, că suporteri puțin.Bă, fotbalul a murit și voi vreți zestrea?


Eu ca și suporter de o viață înțeleg situația financiară a echipei, înțeleg că nu putem face mari transferuri și nu putem oferi salarii mari dar să nu ne consolidăm viitorul crescându-ne tinerii nu pot accepta.Nu pot accepta ca Nistor să rămână iar Montini să plece, Ropotan să fie readus dar Ion Gheorghe nu, să transferi pe Gorobsov și să nu promovezi pe Longher înseamnă să o dăm în penibil,să fii ahtiat de a câștiga rapid sume mici în loc să investești în tineri care să îți aducă după trei-patru ani cât toți ceilalți la un loc.


Iată cum as vrea eu să arate Dinamo sezonul viitor și cred că ar fi posibil să arate așa:
portari: Mandanda, Straton( se aude că e ca și venit), Muțiu
fundași: Aliji, Klimavicius, Ciobotariu, Grigore,Dussaut,Mallo,Andrei Marc, Dobrosavlevici (e dinamovist și cred că ar trebui adus),Dandea (probabil va retrograda și ar accepta să vină).
mijlocași: Sorescu ( care as vrea să fie căpitan),Ndiaye,Alin Lazăr, Longher,Filip,Kabashi, Șerban (forțați),Ion Gheorghe, Zenke,Palic ( poate reveni),Deaconu (e ieftin și bun)
atacanți: Montini, Papazoglu,Christovao, Moldoveanu și Măgureanu.


La aceștia se pot adăuga și transferurile marca PRO COMISION NEA MIRCEA dar să vrei a construi rapid un Dinamo competitiv cu bătrâni și străini fără performanțe e inacceptabil.
De asemenea putem scăpa de Nistor( acum vrea să plece dar nu mai zice că la Steaua deci cred că e cam iresponsabil pentru a fi căpitan),frații, Ait-Atmane si Popa.


Când te gândești mai mult la afaceri cu câștiguri mici rapide ratezi marile câștiguri obținute prin muncă și răbdare!


TREZESTE-TE NAȚIUNE DINAMOVISTĂ SI REÎNVIE FOTBALUL DE CARE NE E DOR!





Articol scris de: Alin Socherel 
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii