Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic, atac la Astra şi Sepsi:"Cred că ne descurcam mai bine în playoff!" Ce spune despre transferuri










Dinamo a ratat şansa de a urca pe primul loc în playout, după 0-0 pe terenul lui Hermannstadt. Trupa lui Mircea Rednic a rămas la un punct în spatele lui Gaz Metan Mediaş, iar antrenorul alb-roşiilor a lansat un atac voalat la adresa celor de la Sepsi şi Astra.

"E important pentru noi să câştigăm playout-ul. Dar, mai important, cred că noi şi Mediaş ne-am fi descurcat mult mai bine în playoff decât două echipe care sunt pe acolo", a declarat Rednic după meci.

Antrenorul lui Dinamo este mulţumit de parcursul echipei după ce a ratat primele 6 locuri. Rednic speră ca din vară jocul să arate şi mai bine, mai ales dacă i se îndeplinesc dorinţele pentru transferuri.


"La Dinamo lucrurile încep să meargă bine. Ţinând cont de rezultate,  pot să zic că sunt mulţumit. Pentru sezonul următor, suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, trebuie să ne întărim, echipa asta mai are nevoie de 4-5 jucători ca să-şi atingă obiectivele. Vreau totuşi să dau mai multe şanse celor pe care-i am acum la dispoziţie, să nu cumva să fac vreo greşeală şi să dau drumul unui jucător şi apoi să regretăm," a dezvăluit Rednic.

Dinamoviştii au fost impresionaţi de atmosfera de la Sibiu şi Rednic speră ca, până la mutarea pe Arena Naţională, fanii să vină alături de echipă.

" Hermannstadt a jucat cu mai multă ambiţie decât noi. Cu suporterii în spate contează mult şi eu îmi doresc ca măcar 4 mii să vină pe Dinamo", a anunţat antrenorul grupării din Ştefan cel Mare.



sursa: www.digisport.ro

Comentarii