Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic anunţă schimbări majore la Dinamo. Ce salarii şi ce buget vor avea "câinii" în sezonul următor












Mircea Rednic a confirmat că va rămâne şi în sezonul următor la Dinamo şi a anunţat că lucrurile se vor schimba în totalitate în sezonul următor. Bugetul va creşte, salariile vor fi mult mai bune, astfel că echipa din Ştefan cel Mare îşi va permite să facă transferuri care să se ridice la nivelul aşteptărilor.

"V-am spus că începând din sezonul viitor nu va fi aceeaşi situaţie. Vor fi contracte şi de 8-9-10.000 de euro, dacă va fi cazul. Deci buget avem. Jucători avem, suntem în discuţii avansate. Nu o să mai afle nimeni, nu o să mai ştie nimeni, decât când vor veni şi vor semna.

Când am avut ultima discuţie, normal că am făcut un rezumat, nişte calcule legat de bugetul pe care îl avem pentru sezonul următor. Şi eu sunt mulţumit, nu îmi fac probleme. Sigur, nu ne putem compara cu CFR, cu Steaua sau cu Craiova, dar în rest.... Este dublul bugetului pe care l-am avut eu când am venit acum trei ani. Adică un buget bun. Nu vorbim de sume acum. Important e că eu sunt mulţumit. Mi s-a spus până la ce limită pot să merg. Asta e situaţia, asta e filosofia clubului, a patronului, şi eu sunt sigur că o să găsesc soluţii.







sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii