Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Parfait Mandanda, declarație de dragoste pentru Dinamo, la doar trei luni de când a venit în București










Parfait Mandanda s-a îndrăgostit de Dinamo, de București și de mâncarea din România și se gândește să continue sub comanda lui Mircea Rednic. Pentru ca portarul congolez în vârstă de 29 de ani să poată juca și în sezonul viitor în tricoul "câinilor roșii" depinde de tratativele cu conducerea clubului belgian Charleroi, cu care este sub contract.

Parfait Mandanda a venit la Dinamo de la Charleroi în luna februarie, sub formă de împrumut. Contractul său cu gruparea din "Ștefan cel Mare" va expira la finalul sezonului actual, dar jucătorul ar vrea să rămână. "Antrenorul mi-a spus că ar vrea să rămân, dar trebuie să vorbească cu cei de la Charleroi, depinde de ei. Eu vreau să rămân aici pentru că echipa e bună, mă simt bine aici. Acum nu pot să spun mai multe, pentru că am un contract cu Charleroi", a precizat goalkeeper-ul.

Parfait Mandanda s-a adaptat perfect la Dinamo. "Îmi place în Bucureşti, am fost şi am văzut castele, aş vrea să văd şi restul oraşului. Îmi place mâncarea de aici, am mâncat mici. Şi am învăţat şi câteva cuvinte în română. Dacă voi rămâne aici vreau să merg la un profesor să învăţ limba română", a afirmat jucătorul congolez.


Parfait Mandanda vrea să se lupte pentru titlu cu Dinamo
Chiar dacă nu e sigur că va continua cu Dinamo, Mandanda se gândeşte că ar putea câştiga titlul cu echipa pregătită de Mircea Rednic, în sezonul viitor. "Suntem aici să câştigăm play-out-ul şi vom face tot ce putem pentru asta. Cred că suntem cea mai bună echipă din acest play-out şi o să arătăm asta pe teren. Noi trebuie să ne pregătim pentru sezonul următor, ca să jucăm în play-off. Poate că vom câştiga chiar şi campionatul", a mai spus fratele mult mai cunoscutului Steve Mandanda, de la Olympique Marseille.

Parfait Mandanda încasează 1.700 de euro pe lună la Dinamo. Restul salariului portarului, aproximativ 70-80 la sută, este suportat de clubul Charleroi. În sezonul viitor, belgienii ar dori ca 75 la sută din venitul lui Mandanda să fie suportat de Dinamo, ceea este greu de crezut că se va întâmpla. "Am vorbit ceva pentru Mandanda. Adevărul e că plătim 1.700 de euro pe lună, ne-ar conveni să mai rămână", a spus și Mircea Rednic.

Parfait Mandanda a jucat șapte partide pentru Dinamo, în care a încasat cinci goluri.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii