Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Nu-l vrea pe Azer Busuladzic!














Dinamo a fost la un pas să se întărească: spera la unul dintre cei mai buni străini care au jucat la Dinamo în era Negoiță, dar Mircea Rednic a refuzat mutarea.




Conform surselor Gazetei, impresarii lui Azer Busuladzic, 27 de ani, l-au propus pe mijlocaș în Ștefan cel Mare.

Acesta putea să vină liber de contract, având în vedere că îi expiră contractul cu Atromitos Atena la sfârșitul lunii.

Oamenii de la birouri susțin că antrenorul dinamovist a respins propunerea motivând că Busuladzic nu este suficient de ofensiv. Toată lumea a rămas surprinsă pentru că Azer este mijlocaș la închidere, rolul său principal este să joace în fața defensivei și să distrugă jocul adversarului, nu să marcheze goluri.

CONTRA NU L-A MAI VRUT
Busuladzic a fost adus în Ștefan cel Mare de Ioan Andone și s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat în alb-roșu de când Ionuț Negoiță a devenit majoritar în 2013.

Busuladzic a cerut rezilierea contractului cu Dinamo în timpul cantonamentului din vara lui 2017, din Slovenia. Fiind om de bază în garnitura gândită de "Fălcos", "câinii" au refuzat multe oferte venite pe numele mijlocașului.

Odată cu schimbarea lui Andone cu Cosmin Contra, Busuladzic nu a mai fost sigur de postul de titular. Contra a forțat, practic, rezilierea în momentul în care i-a adus pe Paul Anton și pe Nascimento. Busuladzic a cerut rezilierea contractului, iar conducătorii dinamoviști au acceptat să-l lase liber pe mijlocașul bosniac.

Singurul trofeu pe care Busuladzic l-a câștigat în carieră este Cupa Ligii, cu Dinamo în 2017.
39
de meciuri a jucat Busuladzic pentru Dinamo

800.000 €
valorează Busuladzic în acest moment, conform transfermarkt.de




sursa: www.gsp.ro

Comentarii