Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






VIDEO | Fabbrini s-a înțeles cu Dinamo” » Fotbalistul ar urma să aibă cel mai mare salariu din lotul ''câinilor”













Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (28 de ani), a dezvăluit azi la GSP Live că jucătorul său e are șanse mari să semneze cu Dinamo, realizarea transferului fiind doar o chestiune de timp.



„Avem discuții cu Dinamo, suntem foarte aproape. Mai durează o zi, două. Discuțiile sunt avansate. I s-a făcut o ofertă. El e în mare parte mulțumit. Urmează ca avocații să verifice actele.

Mai sunt mici lucruri de pus la punct, dar e o ofertă bună. Transferul se va realiza, dacă în următoarele două zile nu vine o ofertă uriașă”, a declarat Florin Manea la GSP Live.

Conform informațiilor GSP, Fabbrini ar urma să aibă un salariu de 12.000 de euro, cel mai mare din lotul lui Mircea Rednic. Ar urma să încaseze și bonusuri de performanță: 1.000 de euro la victorie și tot pe atât la fiecare gol marcat de el.

5 goluri
și 5 pase decisive a bifat Fabbrini în 31 de jocuri pentru FC Botoșani, echipă cu care se află la final de contract

800.000 €
e cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.de

FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport





sursa: www.gsp.ro

Comentarii