Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






David Caiado (32 de ani) şi Mario Rondon (33 de ani) sunt fotbaliştii pe care Mircea Rednic vrea să-i transfere de la Gaz Metan Mediaş













Gaz Metan Mediaş, una dintre surprizele acestui sezon din Liga 1, devine o adevărată pepinieră pentru cluburile din primul eşalon. După ce FCSB l-a luat pe antrenorul Mihai Teja de la formaţia din Ardeal şi spune că pregăteşte transferul lui Darius Olaru (20 de ani), decarul trupei lui Edi Iordănescu, acum a venit rândul lui Dinamo să "ochească" fotbalişti ai rivalei din play-out.



David Caiado (32 de ani) şi Mario Rondon (33 de ani) sunt fotbaliştii pe care Mircea Rednic vrea să-i transfere de la Gaz Metan Mediaş, anunţă site-ul sport.ro. Rondon e noul golgheter de la Mediaş, după ce Carlos Fortes a fost cedat la Craiova. Transferul lui Caiado e cel mai aproape de realizare, având în vedere că se află în ultimele luni de contract cu trupa lui Iordănescu junior. În plus, Caiado a purtat discuţii cu Dinamo înainte să semneze cu medieşenii.

Rondon s-a întors la Mediaş după ce a stat şase luni în China, la Shijiazhuang Ever Bright. De la revenirea la Mediaş, Rondon a marcat de şapte ori în şapte meciuri şi a livrat două pase de gol. Transfermarkt îl cotează pe Mario Rondon la 400.000 de euro în acest moment.

Gaz Metan Mediaş e lider în play-out, cu 38 de puncte strânse după 38 de meciuri, în timp ce Dinamo e pe locul 2, cu 37 de puncte. "Câinii" tocmai i-au învins pe cei de la Mediaş în meci direct, cu 2-0 în Ştefan cel Mare, după o dublă reuşită de italinul Mattia Montini.





sursa: www.prosport.ro

Comentarii