Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






ZIGGY GORDON LA DINAMO. Mircea Rednic a anunțat primul transfer: „99% vine să semneze”










Ziggy Gordon, fundașul dreapta scoțian, va semna zilele viitoare cu Dinamo. Ziggy a fost invitat și la meciul de mâine cu Poli Iași, de la ora 21:00.




Ziggy Gordon s-a despărțit cu stil de Hamilton, din prima ligă scoțiană, ajutându-și fosta echipa să se salveze de la retrogradare printr-un gol în victoria cu 2-0 cu St. Johnstone. În această săptămână, fundașul scoțian este așteptat să sosească în Capitală pentru a parafa actele cu Dinamo, pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.


„99% vine Ziggy. E posibil să vină zilele astea și să semneze. Nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Vreau să completez lotul cu 2-3 jucători împrumutați.

Vom vedea cine pleacă. Se pot întâmpla multe. Totul depinde de evoluția lor. Vreau să plec în Spania cu 90% din lotul cu care voi juca sezonul viitor. Restul de 10% înseamnă jucătorii care vor veni sub formă de împrumut”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

250.000 €
este cota lui Ziggy Gordon potrivit transfermarKT

„Problema lui Șerban e clară. Nu am cum să-l ajut. Nu are nici bagaje. De împrumutat nu putem să îl împrumutăm. Am înțeles că domnul Șiman nu e de acord. Mai are contract și o să mai aibă contract. S-ar putea să joace și mâine titular. Are tot sprijinul meu. Nici lui nu îi ușor. Nu a jucat de multă vreme”
Mircea Rednic

„Avem ceva probleme după meciul de la Chiajna. Montini și Reda Jaadi nu s-au antrenat de două zile. Vedem azi dacă se pot antrena. Am mulți jucători cu bătături și sânge. Principalul adversar a fost terenul. Ioan Filip are ceva probleme și nu s-a antrenat normal.
Sorescu intră în lot, Nasser a reintrat și el la antrenamente”
Mircea Rednic

Gordon a jucat 40 de meciuri în acest sezon pentru Hamilton, echipă la care a fost crescut. A mai jucat în Polonia, la Jagiellonia și Pogon Siedlce.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii