Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a pus piciorul în prag! Mesaj dur pentru jucători: "Nu pentru asta aţi venit în România!"










Dinamo o întâlneşte pe Gaz Metan Mediaş, vineri, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1, iar Mircea Rednic vrea să vadă o atitudine total schimbată la echipa sa.

Nemulţumit de înfrângerea de la Călăraşi, tehnicianul roş-albilor şi-a băgat jucătorii în şedinţă şi a anunţat că nimeni nu are locul asigurat la Dinamo în sezonul viitor. Rednic a avut o discuţie cu jucătorii străini ai echipei şi le-a transmis că etapele rămase de disputat reprezintă ultima lor şansă să-şi asigure un contract cu Dinamo şi din vară.

"Nu mi-a plăcut atitudinea lor. Ok, poţi să pierzi, se întâmplă, dar trebuie să ai ceva atitudine, dorinţă. Să respecţi clubul, fanii. Ei ştiu care e situaţia lor. Eu sunt în căutări, unii dintre ei sunt în probe. Am explicat situaţia. Unii au contract până în vară şi au opţiune de prelungire. Le-am spus să nu se joace. Nu au venit în România să facă figuraţie şi să câştige bani nemunciţi. Cine a înţeles, bine, cine nu: Bye, bye!

E clar că după meciul de la Călăraşi avem o datorie... În primul rând faţă de noi!", a spus Mircea Rednic.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii